Mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

WURTH, SIA, Veikals

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

Akvedukts, AS, KAC Liepāja

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apkures katli, apkures iekārtas, santehnika, ģeotekstils, baseinu aprīkojums, ūdenskritumu sūkņi, baseinu ķīmija, viss baseiniem, kanalizācijas caurules, cauruļvadi, dārza preces, degvielas uzpildes iekārtas, siltumsūkņi, siltumtehnika, apkure, dūmvadi, kamīni krāsnis, krāsnis, kamīni, metāla caurules, tērauda caurules, dzeramā

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Vasara, mežizstrādes tehnika Echo, CUBCadet, MTD, OLEO-MAC, Castelgarden, Stiga, Al-ko, BRIGSS&STRATTON, Texas, CRAFTSMAN, Murray, Carlton, Husqvarna, Partner, McCulloch, DOLMAR, Oregon, SOLO, KIPOR, Zongshen, TRUPER, REAP, SPERONI. Motorzāģi, motorzāģis, zāģis, spēka zāģis, elektriskie zāģi. Krūmgrieži, krūmgriezis, trimmeris,
ZL.LV iesaka

Olmars Grup, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Logi, durvis, domofoni, vārtu automātika, garāžu vārti, žogi, moskītu sieti, žalūzijas, iebūvējamās mēbeles, slēdzenes, slēdzeņu labošana Liepājā. Mākslīga akmens virsmu apdares materiālu tirdzniecība Latvijā. Smilšu strūkla, strūklas pakalpojumi metālam, metāla pulverkrāsošana Liepājā.

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Lateira" galvenie darbības virzieni ir mežizstrāde, mežu apsaimniekošana, mežu īpašumu pirkšana, kokvedēja pakalpojumi, izvedēja traktora pakalpojumi. Transporta pakalpojumi: apaugumu novākšana/izvešana. Beramo kravu pārvadājumi. Kokvedēja pakalpojumi. Izvedējtraktora pakalpojumi. Cirsmu iestigošana, dastošana. Dokumentu sakārtošana. Novērtēšana. Mežu stādīšana, kopšana.

Jenotini.lv, Ogu aģentūra, SIA

Miera 39, Liepāja, LV-3411
Apraksts:

Veicam augstspiediena un zemspiediena mazgāšanas un tīrīšanas darbus.

Tīram un mazgājam: Jumtus (atbrīvojam no apauguma un netīrumiem), notekrenes, visa veida fasāžu mazgāšana un atjaunošana (ķieģeļu, betona, minerālā apmetuma, kompozītmateriālu, koka, stikla). Bruģa augstspiediena tīrīšana un mazgāšana, terašu un lapeņu mazgāšana un tīrīšana no aļģēm, ķērpjiem utt. Žogu tīrīšana, augstpiediena mazgāšana. Saules paneļu attīrīšana noapauguma un netīrumiem. Lāsteku likvidēšana no jumtiem (ziemā).

Visus darbus veicam izvērtējot katru gadījumu atsevišķi. Tāpēc izvēlamies saudzīgāko tehnoloģiju konkrētā darba veikšanai. Pārsvarā pēc visu darbu pabeigšanas tiek uzklāts papildus aizsargklājums, kurš samazina netīrumu atkārtotu veidošanos un aizkavē ķērpju, aļģu atkārtotu augšanu.

ZL.LV iesaka

A.M.Holdings, SIA

Mirdzas Ķempes 2, Liepāja, LV-3407
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Pamatu izbūve ✓ Karkasa būvniecība ✓ Jumti Apraksts:

Uzņēmums "A.M.Holdings" nodarbojas ar koka karkasu māju būvniecību objektā uz vietas, kā arī ar mazākiem darbiem vasarnīcu, terašu, jumtu konstrukcijas un pirts būvniecības darbiem.

Ilgtspējīgas un drošas koka karkasa mājas, kas veidotas ar gādību un precizitāti.

ZL.LV iesaka

AJ meistars, SIA

Ezermalas 1B, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Veicam privātmāju un sabiedrisko telpu būvniecību un renovācijas darbus, ražošanas ēku būvniecību, kā arī esam pieredzējuši koka paneļu un moduļu māju ražotāji. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Upesmuiža, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Upesmuiža" pamatnodarbošanās ir blietētā betona izstrādājumu ražošana sausā betona tehnoloģijā. Ilgstoši darbojoties šajā nozarē, esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi un zināšanas. Mūsu darbības lauks no Latvijas rietumu piekrastes pilsētas Pāvilostas ir paplašinājies līdz pašai tālākajai Latvijas austrumu pierobežai. Mēs strādājam, lai paplašinātu ne vien ģeogrāfiskās, bet arī savu iespēju un līdzšinējās pieredzes robežas. Vienmēr esam atvērti jauniem izaicinājumiem. Mūsu moto – sniegt katra klienta vajadzībām labāko risinājumu, panākt izpildījuma kvalitāti katrā detaļā. Piedāvājam dažādus betonēšanas pakalpojumus un žogu, vārtu uzstādīšanas darbus. Betona elementi, izstrādājumi, pakāpieni.

A A darbnīca, akmens apstrāde

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Akmens apstrādes “AA Darbnīca” profesionāli akmeņkaļi Rihards un Armands nodrošina jebkura klienta vēlmei un gaumei dabīga akmens izstrādājumus mājai un dārzam. Akmens izstrādājumi kapu labiekārtošanai. Gravēšana.

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401

Uzkrātā darba pieredze sniedz spēju ātri un precīzi izpildīt pasūtījumu, kas sniedz milzīgu gandarījumu un labi paveikta darba sajūtu.

Apraksts:

"Asia" SIA – vietējais uzņēmums ar milzīgu pieredzi malkas, kamīnmalkas, palešu un kamīnmalkas kastu ražošanā.

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Roze, apartamenti

Krišjāņa Barona 19, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Mēbeļu dizains, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja LV-3405
Mēbeļu ražošana, koka mēbeles , Latvijā ražotas mēbeles , roku darbs, koka kāpnes, trepes, dizaina izstrādājumi, Plastikāts, plastikāta, laboratorijas mēbeles , laboratorijai, laboratorijām, ķīmiskie skapji.

Muskare mēbeles

Zirņu 104A, Liepāja, LV-3411
Biroja mēbeles , biroja, ofisa, ofisu krēsli, ergonomiski biroja krēsli kabinetam, atpūtai, speciālistiem

Woodplus, SIA

Roņu 8, Liepāja, LV-3401
Mēbeles Liepāja, mēbeļu izgatavošana, iebūvējamās virtuves cenas, mēbeles viesistabai, mēbeles Liepājā, mēbeles pēc pasūtījuma, iebūvējamās virtuves cenas, mēbeles pēc pasūtījuma, virtuves mēbeles .

AKME-1, SIA

Brīvostas 14A, Liepāja, LV-3405
Mēbeles , mēbeļu ražošana, virtuves iekārtas, rakstāmgaldi, biroja mēbeles , iebūvējamas mēbeles , bīdāmās, Latvijā ražotas mēbeles , Latvijā gatavotas mēbeles . Mākslīgās darba virsmas Staron.
Piemērotākās mēbeles birojam, mājai, noliktavai, skolai. Greznas masīvkoka mēbeles vai vieglas un gaišas skandināvu stila iekārtas; funkcionālas vai drīzāk dizainiskas - plašā cenu diapazonā tās atrodamas ražotāju un tirgotāju piedāvājumā. Mīksto mēbeļu izgatavotāji piedāvā plašu dažādu toņu un faktūru apdares audumu izvēli. Individuāli izgatavotas mēbeles ļauj izjust īpašo meistara pieskārienu.