Mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Markuss Solid, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Apraksts:

SIA MARKUSS SOLID ir vairumtirdzniecības uzņēmums, kas pārdod mēbeļu furnitūru un piederumus. Mūsu produktu klāstā ir mēbeļu furnitūra, mēbeļu un biroja krēslu ritentiņi, skrūves, viras, koka tapas, koka un plastikāta dekoratīvie skrūvju vāciņi, pašlīmējošie filca un gumijas paliktņi mēbelēm, skaņas slāpētāji, atdures  un amortizatori no polimēriem.

Piedāvājam TENTE GmbH (Vācija) mēbeļu un industriālos riteņus plašam pielietojumam.

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Bērnu rotaļlietas. Bērnu preces. Bērnu preču tirdzniecība. Bērnu drēbes, drēbītes, Bikses mazuļiem, bērniem, bodiji ar garām piedurknēm, bodiji ar īsām piedurknēm, bodiji bez piedurknēm, džemperi, jaciņas, kostīmi, guļammaisi, bērnu, bērniem, Jaciņas, Jaundzimušo dūraiņi, Komplekti no 2 daļām, Komplekti no 3-daļām, komplekti no 4-daļām,

Latta, SIA

"Liepzari", Tārgale, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts: SIA "Latta" piedāvā transporta pakalpojumus kravu pārvadāšanā pa Latvijas teritoriju (mēbeles nepārvadājam), sniedzam ekskavatora pakalpojumus. Kā arī nodarbojamies ar grants ceļu remontiem, sagatavojam būvobjekta 0 ciklu, darba pieredze vairāk nekā 10 gadus. Sniedzam greiderēšanas pakalpojumus un sniega tīrīšanu, pieredze šo pakalpojumu sniegšanā Ventspils novadā vairāk nekā 20 gadus. Smilts, grants piegāde.

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Lateira" galvenie darbības virzieni ir mežizstrāde, mežu apsaimniekošana, mežu īpašumu pirkšana, kokvedēja pakalpojumi, izvedēja traktora pakalpojumi. Transporta pakalpojumi: apaugumu novākšana/izvešana. Beramo kravu pārvadājumi. Kokvedēja pakalpojumi. Izvedējtraktora pakalpojumi. Cirsmu iestigošana, dastošana. Dokumentu sakārtošana. Novērtēšana. Mežu stādīšana, kopšana.

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Santehnika1.lv - mūsdienīgs santehnikas interneta veikals. Pieejamas dušas kabīnes no visas Eiropas. Lieliska kvalitāte. Ātrākās piegādes. 24 mēnešu garantija. Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

durvjubaze.lv

Allažu 5, Rīga LV-1005
Apraksts: Durvjubaze.lv Jūs atradīsiet vairāk kā 3000 dažādu durvju piedāvājumus no visas Eiropas labākajiem ražotājiem.

Mūsu lapā atradīsiet iekšdurvismetāla durvisāra durvis mājai un dzīvokli, varēsiet piemeklēt visas veida durvju furnitūru.

Jūsu ērtībai mums lapas labajā pusē ir meklēšanas filtri, kur Jūs varat ļoti ērti izvēlēties parametrus pēc kuriem atrast sev nepieciešamās mēbeles.

Lētas un kvalitatīvas durvis. Katru dienu papildinām mūsu sortimentu ar jaunām precēm, piedāvājot labākās cenas.

Piedāvājam virtuves iekārtu projektēšanu un uzstādīšanu. Mūsu speciālisti atbrauks pie Jums nomērīs Jūsu virtuvi, uzklausīs visas Jūsu velmes, uzprojektēs kopīgu redzējumu kā izskatīsies Jūsu virtuve un Jums ērtā laikā uzstādīs to.

Piedāvājam durvju projektēšānu un uzstādīšanu. Mūsu meistari atbrauks pie Jums uz mājokli, izmērīs visas durvju ailes, uzklausīs Jūsu viedokli, nosūtīs mūsu menedžeriem u ofisu, un mēs piedāvāsim Jums labākos risinājumus.

Durvis ir pieejamas dažādos materiālos, izmēros un cenu klāstā. Ja Jums ir nepieciešama palīdzība izvēloties durvis, tad droši uzzvaniet mums, mēs Jums palīdzēsim ar konsultāciju, ieteiksim labākos risinājumus. 

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Apraksts: Kravas transporta noma, pakalpojumi. Automašīna ar celtni – manipulatoru. Smagais auto ar celtni. Mēbeļu furgons. Kravas mikroautobuss. Pārcelšanās serviss – Celtniecības materiālu, klavieru, tehnikas, mēbeļu, personīgo mantu pārvadāšana.

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Sekojiet mums Facebook, kur iepazīstināsim ar pārdošanā pieejamiem audumiem un informēsim par jaunu audumu kolekciju parādīšanos mūsu veikalā!

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
galdauti, pulksteņi, fotorāmīši, elektro bērnu rotaļlietas, šalles, lakati, velosipēdi, saules brilles, mēbeles , , bērnu mēbeles , rakstāmgaldi, plaukti, apakšveļa, bērni, sieviešu, vīriešu preces, bižutērija, rotaslietas

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Ratu depo" - ģimenes uzņēmums, kas specializējas bērnu preču tirdzniecībā. Vadošais mazuļu preču veikals Kurzemē ar vislielāko preču sortimentu. Laipni gaidīti veikalā Liepājā! Kā arī iespēja iegādāties preces mūsu internetveikalā ar ātru un kvalitatīvu piegādi visā Latvijā. Viss nepieciešamais jūsu mazulim vai jau lielākai atvasei.

MARTAS MĒBELES, Mēbeļu salons

Rīgas 1, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Mēbeles , mēbeļu tirdzniecība, mājas mēbeles , biroja mēbeles , virtuves, dīvāni, lamināta mēbeles , lētas, , spīdīgas mēbeles , sarkanas mēbeles , baltas mēbeles , melnas mēbeles , ozolkoka mēbeles , koka kumodes,

Carolina LV, SIA

Skrundas 31A, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Logu tīrīšana ✓ Teritoriju un telpu uzkopšana ✓ Cieto grīdas segumu tīrīšana ✓ Mīksto grīdas segumu un mēbeļu tīrīšana Apraksts:

Jau vairāk kā 10 gadus strādājot ar profesionāliem līdzekļiem un iekārtām, spējam nodrošināt plašu telpu uzkopšanas pakalpojumu klāstu - sākot ar logu mazgāšanu, beidzot ar dažāda veida grīdas segumu un mēbeļu tīrīšanu.

Sandis Stepiņš, IDV

Sidgunda , Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Apraksts:

Pieredzējuši profesionāļi pēc pasūtījuma zāģē zāģmateriālu līdz 13m, skaldām lapu koku malku, zāģējam ar mobilo lentzāģi. Zāģējam Siguldā un izbraucam pēc klientu vajadzības uz Eiropas valstīm. Veicam arī galdnieku darbus - unikālas sekcijas, žurnālgaldiņi, izturīgas koka kastes. Viss no Latvijas koka. Cenas zemas! Strādājam visu gadu. 

Abeks Plus, SIA

Čuibes 13, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Piegādājam labas kvalitātes malku par pieņemamu cenu. Aicinām sadarbībai! Sīkāka informācija - zvanot uz norādīto tālruņa numuru.

ROLANDS L

Rīga
Apraksts:

Veic pilno cikla dzīvokļu, dzīvojamo ēku, palīgēku demontāžas darbus. Izvedam būvgružus ar busiņiem vai konteineriem. Darbiem pieņemamas cenas, kā arī garantējam kvalitāti.

MobilasTerases.lv

Cēres 10A, Rīga, LV-1058
Plusi:: Plašs pielietojums; Novieto, kur vēlies, izmantojot regulējamas balsta kājas; Pārvieto pa virsmu, izmantojot industriālos ritenīšus; Var novietot uz skrūvpāļiem jeb citas iepriekš sagatavotas virsmas; Izgatavojot terasi, netiek kavēts klients; Ražošanas process tiek parādīts bildēs vai klātienē; Piegādājam un nodrošinām terases novietošanu pēc klienta vēlmēm; Nav nepieciešama saskaņošana ar būvvaldi.
Piemērotākās mēbeles birojam, mājai, noliktavai, skolai. Greznas masīvkoka mēbeles vai vieglas un gaišas skandināvu stila iekārtas; funkcionālas vai drīzāk dizainiskas - plašā cenu diapazonā tās atrodamas ražotāju un tirgotāju piedāvājumā. Mīksto mēbeļu izgatavotāji piedāvā plašu dažādu toņu un faktūru apdares audumu izvēli. Individuāli izgatavotas mēbeles ļauj izjust īpašo meistara pieskārienu.