Mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Starptautiskie kravu pārvadājumi, kravu pārvadājumi, auto kravu pārvadājumi, kravu pārvadājumi auto, kravu pārvadājumi ar auto, salikto kravu pārvadājumi, sīko kravu pārvadājumi, bīstamo kravu pārvadājumi, importa kravu pārvadājumi, eksporta kravu pārvadājumi, pārvadājumi uz Eiropas valstīm, pārvadājumi no Eiropas valstīm, pārvadājumi

AD Restaurācija, SIA

Smilšu 16a, Valka, Valkas nov., LV-4701
Mēbeļu labošana

AD Service, SIA

Brīvības 155, Rīga, LV-1012
Uzkopšanas serviss

ADM MĒBELES, SIA

Robežu iela 3 k-2 – 11, Rīga, LV-1004
Informācija no uzņēmumu reģistra

AFA Holz, SIA

"Franciskas" , Liepupes pagasts, Limbažu nov., LV-4023
Kokapstrāde

AG Fest, SIA

Viestura prospekts 95, Rīga, LV-1005

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Industriālie riteņi un ritenīši, tērauda, gumijas, rūpnieciskie, mēbeļu, skritulīši, poliuretāna, vidējas un lielas kravnesības. Konsultācijas. Čuguna ar lodīšu gultņiem. Tērauda, pneimatiskā riepa, ass. Motorreduktori, reduktori, Elektromotori, Planetro LL variatori. Poliuretāna ritenīša protektors, mehāniskais čuguna korpuss.

AG Mēbeles, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga, LV-1006
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

AGJ Serviss, SIA

K.Barona 4-12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

AHV DAMBIS, SIA

Līvi, Skaru 4, Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4101
Uzkopšanas serviss

AJ Mēbeles, SIA

E.Kauliņa aleja 19-21, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

AJ Studija, SIA

Jaunvāles 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mēbeļu tirdzniecība

AK Proservice, SIA

Ozolnieki, Skolas 4, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
pārvadājumi, pakas, sīkpakas, bagāža, elektrotehnika, paciņas, sadzīves tehnika, velosipēdi, motocikli, mēbeles

AKKA Latvija, SIA

Viršu 7, Rīga, LV-1035
Mēbeļu vairumtirdzniecība

AKME-1, SIA

Brīvostas 14a, Liepāja LV-3405
Mēbeles , mēbeļu ražošana, virtuves iekārtas, rakstāmgaldi, biroja mēbeles , iebūvējamas mēbeles , bīdāmās, Latvijā ražotas mēbeles , Latvijā gatavotas mēbeles . Mākslīgās darba virsmas Staron.
Piemērotākās mēbeles birojam, mājai, noliktavai, skolai. Greznas masīvkoka mēbeles vai vieglas un gaišas skandināvu stila iekārtas; funkcionālas vai drīzāk dizainiskas - plašā cenu diapazonā tās atrodamas ražotāju un tirgotāju piedāvājumā. Mīksto mēbeļu izgatavotāji piedāvā plašu dažādu toņu un faktūru apdares audumu izvēli. Individuāli izgatavotas mēbeles ļauj izjust īpašo meistara pieskārienu.